Pentru comenzi mai mari de 200 lei, livrarea se face gratuit la nivel national prin Curier in orice localitate din tara.
Pentru comenzile de pana la 200 lei costul transportului este de:
mai multe informatii despre livrare
Fie că ai 20 deani, fie că ești deja la pensie, Jean Carper te va motiva să înfăptuieștiimposibilul. - PUBLISHERS WEEKLY
Dacă ar exista o licoare magică în stare să ne păstreze tinereţea, cine n-ar sorbi-o fără să mai stea pe gânduri?
Pare de necrezut, dar scenariul nu este desprins dintr-un basm. În zilele noastre, perspectiva unui elixir al tinereţii nu mai este chiar atât de îndepărtată. Au fost identificate deja zeci de substanţe care atacă îmbătrânirea chiar la sursă, încetinind procesul de deteriorare pe care altădată îl consideram implacabil. Puterile remarcabile ale acestor antidoturi se dezvăluie zilnic în laboratoarele din întreaga lume. Mai mult, se află la îndemâna oricui: se găsesc în hrană, în cutia cu vitamine şi în magazinele cu produse naturiste. Dacă învățăm să căutăm informațiile potrivite și dacă avem voința de a le pune în aplicare, alegerea unui stil de viață prin care să ne recăpătăm starea de bine poate deveni cel mai firesc gest de zi cu zi. Jean Carper, autoarea bestsellerului Cum să-ți păstrezi sănătatea creierului, ne ajută cu o sinteză a gândirii actuale a unor oameni de știință de top pe tema îmbătrânirii și cu câteva strategii concrete prin care putem să dăm ceasul înapoi, la orice vârstă.
JEAN CARPER este autoare de succes, redactor de ziar și o autoritate de prim rang în domeniul sănătăţii și nutriţiei. A scris 24 de cărţi, dintre care la Curtea Veche Publishing au apărut: Cum să-ți păstrezi sănătatea creierului, Tratamente și vindecări miraculoase și 100 de metode simple prin care puteți preveni boala Alzheimer și tulburările de memorie asociate vârstei. A fost corespondent principal pe probleme de sănătate pentru CNN, perioadă în care a primit pre-stigiosul premiu de televiziune ACE pentru o serie de reportaje despre cancerul cerebral. A scris sute de articole pentru publicaţii de pe tot cuprinsul Statelor Unite ale Americii și a apărut în numeroase programe de televiziune, printre care: Today Show, Good Morning America, Dateline și Extra. Rubrica ei lunară, Eat Smart Mănâncă inteligent din suplimentul USA Weekend al Gannetts Sunday, este preluată în 600 de ziare americane, cu peste 50 de milioane de cititori fideli. A primit Premiul de Excelenţă în Jurnalism pentru inovatoarea sa carte Cum să oprim îmbătrânirea din partea Asociaţiei Americane pe Probleme de Îmbătrânire, în cadrul căreia a ocupat și funcţia de vicepreședinte. Este membră a consiliului consultativ al American Botanical Council, cea mai avizată entitate în domeniul plantelor medicinale. A absolvit Universitatea Wesleyan din Delaware, Ohio, din partea căreia a primit un premiu pentru realizări deosebite în carieră.